Subota, 27 Svibanj 2017
Damir Rukovanjski

Damir Rukovanjski

Ponedjeljak, 06 Siječanj 2014 19:01

Preko Floride i Rumunjske nazad u Vinkovce

Zrinka Tomić, kapetanica vinkovačkih odbojkašica priča o svojoj ekipi, poslu, igranju i studiranju u SAD-u, o sportskim i poslovnim planovima.
Kada bi u klub dobio jednog Josića, bilo kojega rekao bih sada je sve u redu. No, očito ni Josić više nije Josić. Ili su neka druga vremena.
Ponedjeljak, 12 Kolovoz 2013 00:24

Vijamo vještice ili treniramo strogoću

Prošli mjesec donesen je nešto izmijenjen pravilnik o natjecanju HOU. Odnosno o natjecanju koje vodi HOU. Radi se o našim A1 i A2 ligama.
Četvrtak, 30 Svibanj 2013 12:45

Zašto smo se udružili u savez?

Kada imate psa ili goluba udružite se u klub, a klubovi u saveze. Zašto? Da bi zajedno povoljnije došli do natjecanja, nastupa, hrane, lijekova, cjepiva.
Do prije nekoliko godina održavali smo fantomske sastanke udruženja prvoligaša. I vrlo rijetko je bilo kvoruma.
Srijeda, 20 Veljača 2013 16:09

Barač se spustio

Spustio se dolje, u bazu. Obilazi klubove na nižim razinama natjecanja, ide od županije do županije, od grada do grada. Konačno pravi potez predsjednika kojega smo odabrali. Shvatio je da su njegova izborna baza, ali i punopravni članovi svi klubovi u zemlji a ne samo ovi najveći i onih par ljudi oko njega
Subota, 19 Siječanj 2013 23:23

Moj prijatelj selektor

Tko može biti trener reprezentacije mlađih kadetkinja, kadetkinja i juniorki pa i naše seniorske? Svatko i nitko. Ne znamo zašto i na koji način i iz koji razloga budu izabrani jedni, a drugi ne, a zašto se iste te skine i otjera kao posljednje smeće.
Što prije bi trebalo napraviti pretvorbu našeg odbojkaškog saveza.
Mogli su reći i da  ništa od natjecanja ko ne plati do Gospe. Pa ako tada, za Gospu, niste  pješačili od svetišta do svetišta ništa od odbojke u vašem gradu. Sad ćemo  vidjeti za koji dan kada dobijemo novi spisak klubova u prvim ligama tko je  Gospi išao automobilom, tko pješice, a tko na koljenima
Čovjek je kao razlomak, čiji je brojnik ono što on jest, a nazivnik ono što misli o sebi. Što je nazivnik veći, razlomak je manji. Daj spustimo se na zemlju.
Stranica 1 od 2

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter. Budite u toku s našim vijestima i proizvodima iz Webshopa.

Ne šaljemo spam poruke!