Petak, 18 Kolovoz 2017
Odbojka.hr

Odbojka.hr

Pri kraju je drugi tjedan ovosezonskih treninga prvih sastava HAOK Mladosti koji je prošao u duhu povratka na terene, a Mladostaši i Mladostašice su, osim treniranja, provedeni i kroz FMS dijagnostičku metodu za procjenu stabilnosti i mobilnosti različitih dijelova tijela.

Petak, 18 Kolovoz 2017 12:57

Formu tempirati za europsku scenu

Ljetna stanka završila je i za odbojkašice ŽOK Osijek koje su u srijedu navečer počele s pripremama za novu sezonu. U dosta izmijenjenom sastavu, jer u odnosu na prošlosezonsku momčad nema čak šest igračica, među kojima i dvije reprezentativke.

Godišnji seminar za suce i delegate - nadzornike suđenja održat će se 2. rujna 2017. godine u Zagrebu.

Predsjednik Odbojkaškog kluba Olimpik Dejan Kljajić (na fotografiji lijevo) u klupskim prostorijama predstavio je javnosti novog sportskog direktora Franu Žanića (29).

Nedjelja, 13 Kolovoz 2017 14:26

Započinju pripreme za EP 2017. godine

Izbornik Miroslav Aksentijević objavio je popis 18 igračica na koje računa za pripreme za Europsko prvenstvo 2017. godine. Pripreme će započeti u ponedjeljak 14. kolovoza u Mariboru. Domaćini Europskog prvenstva koje se igra od 22. rujna do 01. listopada bit će Azerbajdžan i Gruzija.

Nakon ljetne stanke, treneri Ljubo Travica i Saša Ivanišević u ponedjeljak 7.08.2017. započeli su s pripremama za novu sezonu. Na prvom treningu odbojkašica pojavile su se sve igračice osim seniorskih reprezentativki koje će se radi nedavno završenog nastupa na Grand Prixu priključiti za par dana.

Ponedjeljak, 07 Kolovoz 2017 22:12

Elena Babić nova je članica ŽOK Osijeka

Elena Babić, kapetanica juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine, nova je članica Ženskog odbojkaškog kluba Osijek. Elena je proteklih sezona igrala za Ženski odbojkaški kluba Bimal – Jedinstvo iz Brčkog, visoka je 188 cm, ima 18 godina i igra pozicije primača i korektora.

Ponedjeljak, 07 Kolovoz 2017 17:14

2. Međunarodni festival ulične odbojke u Osijeku

Povodom Dana sporta koji se inače održava 10.rujna i traje sedam dana, u Osijeku se održava 09. rujna 2. Međunarodni festival ulične odbojke.

Najveća svjetska odbojkaška trenerska imena – Ljubomir Travica i Vladimir Braco Janković, kojima će se u poslijepodnevnim satima pridružiti Igor Lovrinov i Miroslav Aksantijević, započeli su jutros u Čapljini treninge sa 150 mladih odbojkašica u sklopu odbojkaškog kampa u Čapljini.

U subotu 22.07, u organizaciji MOK UMAG-CPM UMAGO, održan je međunarodni turnir 7.UMAG OPEN 2017. u trojkama u muškoj i ženskoj konkurenciji u odbojci na pijesku.

Stranica 1 od 170

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter. Budite u toku s našim vijestima i proizvodima iz Webshopa.

Ne šaljemo spam poruke!