Četvrtak, 29 Lipanj 2017

Odbojka.hr

Odbojka.hr

Naravno da sam presretna što idem s reprezentacijom, imam osjećaj da će biti jako lijepo. Trema? Nema treme, ali da sam u zbuđena, to jesam – kaže Natalia

U ozračju nadolazećeg Poreč Majora (27. lipnja - 2. srpnja), Swatch Beach Volleyball Major Series zamislio je i organizirao seriju fotografija u Poreču, u sklopu svog Iconic photoshootinga koji je započeo ove godine u floridskom Fort Lauderdaleu.

Član hrvatske reprezentacije po prvi put će u svojoj karijeri igrati u Grčkoj. Na službenoj Facebook stranici kluba potvrdili su da je Zhukouski potpisao ugovor.

2017-2018 CEV Youth Beach Volleyball Continental Cup je kvalifikacijski proces za mjesto na Olimpijskim igrama mladih za Europske ekipe. Natjecat će se ukupno 42 nacionalna saveza, 38 kod dječaka i 41 kod djevojčica što je respektabilan broj saveza.

Nedjelja, 18 Lipanj 2017 10:29

Leo Andrić kao zamjena Atanasijeviću!

Hrvatski reprezentativac, 23-godišnji Leo Andrić, koji je prošle sezone igrao u Effector Kielce (Poljska), te s prosjekom napada od 43%, uskoro će se pridružiti talijanskoj Perugiji, izjavio je Gian Luca Pasini.

Nakon fenomenalne prošle sezone koju su odradile u sjajnom ritmu Odbojkašice ŽOK Osijeka u novoj sezoni čekaju i novi, još zahtjevniji izazovi, kako u prvenstvu i Kupu, od ove sezone ŽOK Osijek će nastupiti i u europskim natjecanjima.

Ponedjeljak, 12 Lipanj 2017 13:10

Kadetkinje i kadeti Mladosti najbolji u državi!

Ovog vikenda, od 9. do 11. lipnja Rovinj je bio domaćin Prvenstva Hrvatske za kadetkinje i kadete. Utakmice su se igrale u rovinjskim dvoranama Gimnasium i Valbruna, a gledatelji su imali prilike uživati u odličnoj igri mladih odbojkašica i odbojkaša.

Nakon dva izuzetno uspješna izdanja Poreč Majora, od ovogodišnjeg trećeg izdanja, najviše se očekuje. Potvrđene su liste odbojkašica i odbojkaša na pijesku koji će se od 27. lipnja do 2. srpnja 2017. u Poreču natjecati za nagradni fond od 600.000 američkih dolara. Dolaze olimpijske pobjednice i pobjednici, igrat će se i posebno atraktivni noćni mečevi, a za hrvatski tim će igrati i nogometni reprezentativac Ivan Perišić.

U subotu, 3. lipnja u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici održan je prvi rekreativni turnir u mješovitoj odbojci – Gorica kup 2017. Na turniru je sudjelovalo 6 ekipa iz Velike Gorice i šireg okruženja, a zlatnim odličjem okitila se ekipa Nepomuka iz Zagreba. Turnir je održan u suorganizaciji Odbojkaškog kluba Gorica i Pastorala sportaša Zagrebačke nadbiskupije.

Ponedjeljak, 05 Lipanj 2017 11:27

Završen Trofej Zagreba 2017.

Proteklog vikenda, od 2. do 4. lipnja, u organizaciji Zagrebačkog odbojkaškog saveza u Dom odbojke Bojan Starnić, održan je tradicionalni međunarodni turnir gradskih kadetskih selekcija Trofej Zagreba 2017. Na turniru je sudjelovalo osam ženskih i četiri muške selekcije. Grad Zagreb predstavljala je muška kadetska selekcija, te dvije ženske kadetske selekcije.

Stranica 1 od 168

Newsletter

Pretplatite se na naš newsletter. Budite u toku s našim vijestima i proizvodima iz Webshopa.

Ne šaljemo spam poruke!